Ga naar de inhoud

David Bade en Tirzo Martha vormen een bijzonder koppel in de Nederlandse kunstwereld, met hun roots in Curaรงao en een onstuitbare drang om hun talent en werkdrift met anderen te delen.

Voor hun kunstwerk ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ werken David Bade en Tirzo Martha samen met collega kunstenaars, studenten van St. Joost School of Art & Design en studenten van het door henzelf opgerichte Instituto Buena Bista op Curaรงao. Door iedereen gelijkwaardig deel te laten nemen aan het project, creรซren ze sociale cohesie en eigenwaarde โ€“ een aanpak die naadloos aansluit bij Bosch Parade.

Vanuit die verbinding nodigen ze medewerkers van maatschappelijke organisaties uit de regio Den Bosch uit om mee te werken aan de creatie van het kunstwerk(en) ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ in de Tuin der Lusten in โ€™s-Hertogenbosch. Je bent van harte welkom om jouw bijdrage te leveren!

Deelname

Onder leiding van kunstenaars ga je meewerken aan ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. Meewerken kan dan ook van alles betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het werken aan de aankleding van het vaartuig, dan wel het maken van attributen zoals maskers.

Data & tijden

Week 22: dinsdag 28 mei, woensdag 29 mei, donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei
Week 23: dinsdag 4 juni, woensdag 5 juni, donderdag 6 juni, vrijdag 7 juni
Week 24: dinsdag 11 juni, woensdag 12 juni, donderdag 13 juni, vrijdag 14 juni
Tijden van 10:00 โ€“ 18:00 uur
Locatie: Tuin der Lusten, Zuid-Willemsvaart 2, โ€™s-Hertogenbosch

Grijp jouw kans om een unieke bijdrage te leveren aan de creatie van een gezamenlijk kunstwerk. We beloven een warme en fijne ontmoeting & samenwerking met kunstenaars, (internationale) studenten en andere enthousiastelingen die willen meemaken.

Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact op met Miriam Alders via miriam@boschparade.nl

Deze video is gemaakt door Omar Martha
Deze animatie is gemaakt door Kunstenaar Elvis Chen. De ideeรซn voor het vaartuig wachten (binnen Jouw Hedendaagse Demonen) ontwikkelt hij samen met twee studenten van Sint Joost. Estebe Duin Rodrigues en Sofie de Vroed.