Ga naar de inhoud

FESTIVAL INFO

Wanneer is Bosch Parade

Bosch Parade vaart vier keer, op donderdagavond 20 juni om 20.00 uur, vrijdagavond 21 juni om 20.00 uur, zaterdagavond 22 juni om 20.00 uur en zondagmiddag 23 juni om 15.00 uur. Halverwege de route bij het Bolwerk (zie afbeelding van de route)  komen de eerste werken omstreeks 20.30 uur voorbijgevaren (zondag 15.30 uur). Eindpunt is in Tuin der Lusten aan de voet van de Citadel.

Programma

Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Tickets

Bosch Parade en Tuin der Lusten is gratis te bezoeken,. Zoals de vorige edities belooft ook Bosch Parade 2024 weer druk te worden, met de mooiste plekken in het gras aan de oevers snel bezet en gedrang op volle bruggen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht: de Bosch Parade-terrassen. Wil je zeker zijn van het beste zicht en gerieflijk de stoet van dichtbij aan je voorbij zien trekken? Reserveer dan tijdig een zitplaats op één van die vier terrassen

Hou de website in de gaten voor de start van de verkoop. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Ik wil graag vrijwilliger worden

Wil jij samen met ons Bosch Parade 2024 maken? We zoeken tal van vrijwilligers en mede-makers in allerlei verschillende rollen in de Parade, backstage en langs de waterkant. Kijk hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

We verzoeken iedereen om met het openbaar vervoer te reizen. Bosch Parade is te voet bereikbaar vanuit het Centraal station. Voor fietsers is er parkeergelegenheid bij de Citadel.
Voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid zie: https://www.visitdenbosch.nl/nl/plan-je-bezoek/parkeren-bereikbaarheid

Tuin der lusten info

Openingstijden

Hou de website in de gaten voor de openingstijden van de Tuin der Lusten.

Gratis toegang

Tuin der Lusten is gratis te bezoeken.

Ticket info

Ticketverkoop

Hou de website in de gaten voor de start van de verkoop. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Pers

Rechtenvrije foto’s

Je kunt hier je foto’s downloaden

Contact pers

Neem hier contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site.