Waar

Over de Dommel, vanaf het Willemsplein tot aan de Citadel drijft de wonderlijke armada van vaartuigen en objecten langs de indrukwekkende vestingmuren van ‘s-Hertogenbosch.
Bekijk hier de plattegrond.

Wanneer

De drijvende optocht vaart meerdere keren over de Dommel. Op vrijdagavond 21 juni om 20.00 uur, op zaterdagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag om 15.00 uur start Bosch Parade.

Duur

Bosch Parade trekt naar verwachting in een ruim uur voorbij en start ter hoogte van het Willemsplein. Afhankelijk van de wind en de stroming wordt de doorkomst bij de Wilhelminabrug twintig tot dertig minuten later verwacht. Drie kwartier tot een uur later is de parade bij de Citadel.

Bereikbaarheid OV

Met het openbaar vervoer is Bosch Parade zeer goed bereikbaar. Op nog geen 200 meter vanaf het station ligt de Wilhelminabrug waar de wateroptocht onderdoor vaart. Kijk voor actueel treinverkeer op de NS routeplanner.

Bereikbaarheid fiets

Met de fiets is de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde beveiligde fietsenstalling is te vinden onder het stationsplein. De ingang van de fietsenstalling is ín het fonteintje op de taxirotonde, direct voor station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen naar de Dommel.

Bereikbaarheid auto

Via de A2, A65 of A59 is de ring te bereiken en van daaruit zijn er afslagen naar verschillende P+R Transferia en parkeergarages. Wil je weten waar je kunt parkeren en hoe ver dat van Bosch Parade is? Bekijk dan de informatie over parkeren in de stad op de site van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Bezoek de stad van Bosch