INFO

Bosch Parade vaart vier keer, op donderdagavond 16 juni om 20.00 uur, vrijdagavond 17 juni om 20.00 uur, zaterdagavond 18 juni om 20.00 uur en zondagmiddag 19 juni om 15.00 uur. Halverwege de route bij het Bolwerk (zie afbeelding van de route)  komen de eerste werken omstreeks 20.30 uur voorbijgevaren. Eindpunt is in Tuin der Lusten aan de Citadel. 

TICKETS

Bosch Parade is gratis te bezoeken, voor de Tuin der Lusten is vanaf 16 juni een entreeticket vereist. Zoals de vorige edities belooft ook Bosch Parade 2022 weer druk te worden, met de mooiste plekken in het gras aan de oevers snel bezet en gedrang op volle bruggen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht: de Bosch Parade-terrassen. Wil je zeker zijn van het beste zicht en gerieflijk de stoet van dichtbij aan je voorbij zien trekken? Reserveer dan tijdig een zitplaats op één van die vier terrassen.

BEREIKBAARHEID
We verzoeken iedereen om met het openbaar vervoer te reizen. Bosch Parade is te voet bereikbaar vanuit het Centraal station. Voor fietsers is er parkeergelegenheid bij de Citadel.

Voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid zie: https://www.visitdenbosch.nl/nl/plan-je-bezoek/parkeren-bereikbaarheid

Voor onze mindervalide bezoekers is alleen terras C (Bolwerk) per lift bereikbaar.

KOOP JE TICKETS HIER          

Met een terrasticket zit je prinsheerlijk met beslist het beste zicht. Je hebt je eigen stoel, zit beschut onder een Bosch Parade-parasol en kunt exclusief gebruikmaken van de horeca- en sanitairfaciliteiten. Verder heb je met een terrasticket gratis toegang tot de Tuin der Lusten, de broedplaats aan de waterkant bij de Citadel.

Met je ticket steun je bovendien Bosch Parade, maak jij de bonte stoet kunstwerken mee mogelijk.

Bekijk hier ons programma

COMBI BOSCH PARADE & MUSEA

Boek deze combi en je krijgt een eigen stoel en parasol en drankjes binnen handbereik. Bovenop het goede uitzicht natuurlijk. Bij de combi is inbegrepen toegang tot Design Museum Den Bosch, Het Noordbrabants Museum en de nieuwe ‘Tuin der Lusten’

Bestel direct kaartjes voor jezelf, vriend, vriendin, hele vriendclub of lover en geniet een of meer dagen van het cultureels dat Den Bosch biedt.

Kies voor Cultuurarrangement Bosch Parade 2022- Terras A en je maakt het allemaal mee. Voor de Bosch Parade reserveer je een dag, maar het combiticket is 2 dagen geldig, dus het museumbezoek kun je ook de dag ervoor of de dag erna doen.

 Meer informatie over het arrangement vind je op Visit Den Bosch.

TUIN DER LUSTEN                                        

De Tuin der Lusten is van 26 mei t/m 19 juni dagelijks open van 13.00 tot 23.00 uur; op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen tot 24.00 uur. Je vindt de entreepoort aan de Zuid-Willemsvaart 2, ’s-Hertogenbosch.

Restaurant LA CUCINA DELL’ INFERNO is dagelijks geopend van 15.00 tot 23.00 uur. Tijdens Bosch Parade op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juni zijn de Tuin der Lusten en het restaurant een uurtje langer geopend, tot 24.00 uur.

Op 26 t/m 29 mei presenteert Panama Pictures de spectaculaire performance Weight of Wonder, dagelijks om 16.00 uur en om 20.00 uur.

De Tuin der Lusten is t/m 15 juni vrij toegankelijk.

Op 16, 17 en 18 juni kun je getuige zijn van het Slotritueel in de Tuin der Lusten, dat zal aanvangen als het laatste vaartuig van de parade arriveert.

Tijdens de Paradedagen (16 t/m 19 juni) geldt een entree van € 6,50 (exclusief reserveringskosten). Met een ticket voor één van de terrassen langs de Bosch Parade-route krijg je gratis toegang.

De Tuin der Lusten is toegankelijk voor minder validen, met uitzondering van de hottubs die alleen per trap bereikbaar zijn.

BEZOEK AAN DEN BOSCH

Meer informatie over ’s-Hertogenbosch vind je hier