Tijdens deze workshop laten we je kennismaken met het concept van Citytrainers. We laten zien hoe makkelijk dit werkt met de vaardigheden die centraal staan bij de Citytrainers: Ontwikkelen, Organiseren, Begeleiden, Samenwerken en Presenteren.

WIE  ZIJN CITY TRAINERS?

Maak mede-makers de regisseur van hun eigen creatieve proces.

Bij Citytrainer Cultuur geeft gedeelde (culturele) passie richting aan het ontwikkelproces met medemakers en -organisatoren. De persoonlijke interesses en talenten van de makers, en de wens om iets bij te dragen aan het culturele leven in de stad, staan centraal bij het ontwikkelen van de activiteiten.

Citytrainer Cultuur en Citytrainer Senioren wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Huis73 i.s.m. Farent en Gemeente ’s-Hertogenbosch. In deze training worden deelnemers in negen bijeenkomsten klaargestoomd om zelfstandig een activiteit te bedenken, te begeleiden en/of uit te voeren. Daarbij kunnen zij praktijkervaring opdoen bij een van de culturele instellingen in ’s-Hertogenbosch. Als Citytrainer ben je daarna klaar en gemotiveerd om mee te bouwen aan een levendige samenleving.

www.huis73.nl

www.farent.nl

www.s-hertogenbosch.nl