De afgelopen week bezochten heel veel grote en kleine mensen er de voorstelling Weight of Water, de hottubs en de sauna, de werkplaats en het zonnige terras waarop het heerlijk eten en drinken is.

De Tuin der Lusten is dan ook een feestelijk baken aan de Zuid-Willemsvaart. Natuurlijk door de opzienbarende objecten van Atelier van Lieshout, die al van verre tot vervreemding leiden: het levensgrote doodshoofd, de enorme zwarte rat en de massieve ketels waarin en -op door de chefs van La Cucina dell’ Inferno daadwerkelijk en smakelijk gekookt wordt.

Maar ook door het grote binnenvaartschip waarop de kunstenaars van Bosch Parade bivakkeren. En door de bedrijvigheid: er wordt hier, op en bij het water, volop aan de varende kunstwerken gewerkt; je ziet er de negende Bosch Parade langzaam ontstaan.

De Tuin der Lusten is t/m 19 juni dagelijks open van 13.00 tot 23.00 uur; op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juni tot 24.00 uur. De Tuin der Lusten is t/m 15 juni vrij toegankelijk, tijdens de Paradedagen (16 t/m 19 juni) geldt een entree van € 6,50 (exclusief reserveringskosten).

COMFORTABEL BOSCH PARADE MEEMAKEN?

Natuurlijk, Bosch Parade blijft voor iedereen toegankelijk. Vlij neer in het gras aan de oevers van de Dommel, klim op de kademuren en je ziet het spektakel aan je voorbijtrekken. Maar wil je zeker zijn van meer comfort en het beste zicht? Reserveer dan een stoel op een van de vier Bosch Parade-terrassen.

Op zo’n terras zit je namelijk gegarandeerd en prins(es)heerlijk op je eigen stoel aan de waterkant, beschut onder een Bosch Parade-parasol. Je kunt er exclusief gebruikmaken van de horeca- en sanitairfaciliteiten. En je krijgt gratis toegang tot de Tuin der Lusten. Bovendien steun je er Bosch Parade mee, door er te genieten maak je de bonte stoet kunstwerken mee mogelijk.

En, wist je dat Bosch Parade-fans uit de hele wereld naar Den Bosch komen om de kleurrijke opstoet te zien? We gaan gasten ontvangen uit onder meer Australië, Noorwegen, Canada, Israël en de Verenigde Staten. Amazing!

Kaarten voor de Bosch Parade-terrassen zijn vanaf nu online verkrijgbaar, voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag.