Ga naar de inhoud

Bosch Parade vertrekt vanavond om 20.00 uur, vrijdagavond om 19.00 uur (kom erna voetbal kijken op grootscherm in de Tuin der Lusten!), zaterdagavond om 20.00 uur en zondagmiddag om 15.00 uur.

Startpunt is de Willemsbrug, bij Essent en café Buurt. Vanaf daar trekt Bosch Parade in ongeveer een uur over de Dommel voorbij, richting de Tuin der Lusten (Citadel). Je kunt overal langs de route, op de kades en de oevers, genieten van de creaties; nóg gerieflijker zit je op onze Bosch Parade-terrassen aan de Westwal en op het Bolwerk. 

Alle praktische info over o.a. bereikbaarheid, toiletten en toegankelijkheid vind je hier.
Bosch Parade vaart uit! 
Komt dat zien!

FEEST VOOR DE ZINTUIGEN IN DE TUIN DER LUSTEN

In de Tuin der Lusten vieren al je zintuigen feest. Bosch Parade’s creatieve ontmoetingswerk aan de Citadel biedt smakelijk eten en drinken, je ervaart er de totstandkoming van de kunstwerken én je kunt er de stoet voorbij zien dobberen – mét commentaar. 

Tijdens de Bosch Parades worden de drijvende creaties aan het slot van de tocht namelijk door acteurs Luca Bötzel en Teun Donders ‘binnengejuicht’ met scherp en komisch commentaar, dat in de hele Tuin te horen is.

Voorafgaand aan Bosch Parade kun je je smaakpapillen in de Tuin der Lusten verwennen met heerlijks van pop-up restaurant La Cucina Del Diavolo. En erna is het gezellig en lekker proosten op de terrassen aan de waterkant. Likkebaard vooral alvast van de zomerse spijzen op hun appetijtelijke Instagram-account.

En ook voor Oranjejuichers is de Tuin der Lusten der richtige Ort. Want op vrijdag kun je daar, ná Bosch Parade, vanaf 21.00 uur de wedstrijd van Onze Jongens tegen de Fransozen bekijken op een groot scherm. De capaciteit is er beperkt, dus kom op tijd. De toegang is natuurlijk gratis.